Prva.sk
Partner ... 

Dom a bývanie

  „Môj dom, môj hrad“. Nie sú to len prázdne slová, veta bez obsahu. Naopak, plne vystihuje skutočnosť, že dom nie je len strecha nad hlavou, ale a to hlavne je miesto, kde sa odohráva podstatná časť života. A preto sa v ňom chceme cítiť najlepšie zo všetkých možných miest na zemi. Sekcia Dom a bývanie ponúka všetko, čo vám pomôže z vášho domova urobiť V.I.P. miesto vášho života.

 

  Nábytok, kúpelňové vybavenie, sauny, nafukovacie postele, príslušenstvo a doplnky do bytu tvoria skupinu produktov pre vás a vaše plány so zariadením bytu a domu. Materialové, farebné a dizajnové prevedenie vám vyhovie dokonale. Ak sa vaše predstavy o zariadení bytu či domu uberajú smerom použitia najnovších technológií a módnych trendov, určite vás uspokojí táto sekcia. Ponúka produkty pre viac i menej náročných zákazníkov. Treba vyberať nielen podľa svojho vkusu, ale aj podľa celkového dizajnu domu, alebo bytu. Sedacie súpravy slúžia nielen ako miesto pre oddych vám, ale aj všetkým, čo vás navštívia. Netreba pri ich výbere zabudnúť ani na to, že sedacie súpravy ponúkajú možnosť ich využitia aj ako miesta na prenocovanie návštevy. Sú variabilné v zmysle miesta, ktoré ponúkajú. Rozkladacie súpravy aj keď sú spravidla pre náročnosť zhotovenia drahšie sú zároveň aj využitelnejšie. Material použitý na ich výrobu nie je v konečnom dôsledku len vecou výslednej ceny. Čím kvalitnejší material, tým drahší výrobok. Ale aj kvalitnejší zážitok pri oddychu a celkový dojem z miestnosti. Ani kúpeľka nie je miestnosť, ktorú navštivujeme raz za čas. Používame ju každodenne. A tomu sa podriaďuje aj variabilita výrobcov pri spracovaní kúpelňového nábytku a doplnkov. Doprajte si oddych aj vo svojej kúpelni vo vani, v sprchovom kúte, pred zrkadlom i zabudovanej infrasaune. Najmä sauna a po nej blahodárny kúpeľ vás vynesú do neba. Ak skombinujete výzor svojej kúpelne s drogistickými produktami ako sú pena do kúpeľa, vonné oleje atď. čaká vás pokoj a relax osviežujúci telo i myseľ.

 

  Požadujte od svojho domu, bytu a vôbec bývania konečný výsledok, ktorým je pocit z najkrajšieho miesta na zemi. Investované prostriedky sa prejavia vo fyzickej psychickej pohode. A to je predsa najdôležitejšie.

 

Vstúpte do kategórie Dom a bývanie