Prva.sk
Partner ... 

Telefóny

  Predtým, než pristúpite ku kúpe telefónu, mali by sme si jasne uvedomiť na aké ciele ho chcete využívať. Stačí vám aparát doma, alebo potrebujete aby bol stále s vami? V dnešnej dobe sme stále viac mobilná. A tak aj dopopredia sa viac dostávajú mobilné telefóny. Súčasné mobilné telefóny disponujú rôznymi technickými vymoženosťam a už pri výbere mobilného telefónu by vám malo byť jasné, ktoré funkcie budete používať a ktoré nie. Kedysi platilo a platí to dodnes, že mobil by si mal na seba zarobiť.

 

  Prvé mobily v začiatkoch používania u nás patrili takmer výlučne do výbavy podnikateľov. Pre podnikateľov boli výbornými pomocníkmi a pomáhali znásobovať zisk. Preto každý podnikateľ pri kúpe telefónu na firemné účely by mal požadovať od svojho mobilu manažérske schopnosti. Kvalitný softvér a aplikácie ako prehľadný organizér, adresár s vyhľadávaním pomocou udania viacerých počiatočných písmen, diktafón, pripojenie na širokopásmový internet, videokamera a fotoaparát sú len niektoré zo základných funkcií, ktoré by mali podnikateľia požadovať od svojho manažérskeho telefónu. Možnosť synchronizácie s PC, kancelárske aplikácie a spoľahlivosť sú ďalšími a nie z ďaleka poslednými vlastnosťami pri výbere mobilného telefónu pre podnikateľské aktivity.

 

  Ak je pre vás motíváciou ku kúpe mobilu zábava, sústreďte sa na kvalitu zaznamenávania a prehrávania audio-video súborov a samozrejme fotografií. Ani jeden z mobilných telefónov nikdy nenahradí kvalitou dvd prehrávač, ani fotoaparát alebo hifi vežu. Ale vďaka svojej mobilite a veľkosti aj s týmto technologickým vybavením sa stane vaším partnerom pre zábavu. A ku zábave patrí aj surfovanie po internete, aby ste boli stále pripravený komunikovať na svojej sociálnej sieti, mali možnosť kdekoľvek sa nachádzate vyhľadať na internete čo potrebujete. Pri výbere mobilu pre zábavu sa môžete spoľahnúť na variabiltu vzhľadu telefónov, aby vzbudzovali „fun“ náladu aj svojim vzhľadom. Ak nepatríte do skupiny podnikateľov, nehľadáte zábavu s mobilom, ale ho potrebujte na bežné veci v bežnom živote, nemusíte mať vysoké nároky. S úplne „obyčajným“ mobilným telefónom vybaveným jednoduchými funkciami môžete telefonovať, komunikovať formou „sms“ a „mms“. Optika, ktorou sú dnes vybavené takmer všetky telefóny vám dovolí jednoducho zaznamenať obraz aj zvuk. Výrobcovia mobilných telefónov myslia aj na hendikepovaných užívateľov. Preto svoje produkty vybavili technológiami umožňujúcimi využívať mobilitu telefónov zrakovo postihnutým. Za pomoci napr. aplikácie lupy, hlasového prevádzača textu a navigátora majú takto postihnutý užívatelia možnosť plnohodnotne užívať služby svojho mobilu. Zo širokej ponuky mobilných telefónov má dnes každý možnosť vybrať si ten, ktorý mu najviac vyhovuje.

 

Vstúpte do kategórie Telefóny