Prva.sk
Partner ... 

Hry a konzoly

  Máte veľa voľného času a chceli by ste ho využiť nejako akčne? Skúste sa zabaviť niektorou zo zaujímavých hier určených pre PC alebo herné konzoly. V prvom rade sú to ešte stále počítačové hry. Od tých najjednoduchších pre malé deti až po hry pri ktorých sa zapotia aj dospelí chlapi. Jedinou nevýhodou je potreba inštalovania jednotlivých hier, s čím môže byť niekedy aj problém.

 

  Ďalšou možnosťou je hrať hry na niektorej z veľkého počtu konzol. Pri nich máme na výber z dvoch druhov. Sú to herné konzoly ku TV a takzvané ručné (handheld). Pri herných konzolách ku TV máme niekoľko možností. Leadrami na trhu herných konzol sú momentálne firmy Nintendo, Microsoft a Sony. Najpopulárnejšími hernými konzolami sa stali Sony PlayStation, Nintendo Wii, Microsoft Xbox. Tieto herné konzoly ponúkajú množstvo zaujímavý hier, od adventúr cez akčné, športové, simulátory až po stratégie.

 

  Je len na vás ktorú z hier uprednostníte a stanete sa olympijským víťazom, alebo akčným hrdinom. Pokiaľ chcete mať svoju konzolu neustále so sebou, aby ste sa mohli oddávať svojej hre kdekoľvek, mali by ste siahnuť po handheldovej konzole. Tieto herné konzoly sa tešia veľkej obľube vďaka svojej jednoduchej obsluhe a veľkosti.

 

Vstúpte do kategórie Hry a konzoly